White cut out top

14 15Topp / Faux leather pants – Mango

Hej! Har somsagt varit sjuk i 3 veckor. Inte orkat fixa mig och har inte gjort något speciellt heller. Haft feber och varit förkyld. Så hela julafton och nyår gick som sagt åt helvete.

Har skitit i träningen, men börja känna mig bättre så drog och tränade i lördags.. Hela min kropp, leder och nerver skakar sönder. Och haft sååå ont efter det. Kan inte gå eller röra mig.

Sen gick jag i söndags till min boo som var sjuk. Och gissa vad? Han smittar mig med vinterkräksjukan. Så igår har jag inte ens rört mig 1mm. Inte fått i mig något, men börjar må bättre nu.

Imorgon ska jag utomlands! Ska sitta på ett plan i 8 timmar så hoppas jag inte typ spyr. Så idag tänkte jag tvätta mina kläder men tvättmaskinen har gått sönder såklart. Och sen packa, hämta mitt nya objektiv och vila massor.

Kram

Dela

2 Kommentarer

 1. mia
  januari 10, 2016 / 9:08 e m

  Hälften av ditt smink är fejk, såg en bild på instagram på ditt anastasia contour kit och det är fejk eftersom att det ska stå light to medium på förpackningen. 🙂

  • lindarainio
   Författare
   januari 15, 2016 / 1:26 f m

   Haha? Nej har inget fake smink. 🙂 Anledningen till att de skriver light till medium nu är för att de kommit ut med en ny palett med andra nyanser antagligen? När jag köpte min var de så längesen att de inte fanns. De har förnyat bara. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.