What I’ve been doing lately

Hej! Med tanke på vad som hände i fredags har jag bara varit hemma i helgen. Bestämde mig för att köpa sushi och godis, och mysa framför Keeping up with the Kardashians. As grym serie faktiskt, är vid säsongen när Bruce blir till Caitlyn. Började förra sommaren på säsong ett haha. Ni som sett serien förstår nog, men ni som inte gjort det rekommenderar jag att ge den en chans. Jag vet vad ni tänker för så har jag också tänkt. Men de är sjukt underhållande och så mycket mer jobb bakom än man trott.

Idag har jag invigt grillsäsongen med familjen, och annars inte gjort ett skit. Blir helt foreveralone utan min älskling. Kan han bara komma hem snart?! Har inte ork till att göra något. Jag klarar inte av att vara ensam haha. Men nästa helg är det påsk så då ska jag ut alla fall. Hoppas veckan går fort. Ja, får vlogga lite så fort jag faktiskt tar mig upp ur sängen någon dag. haha! Puss.

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.