VIVA GLAM Ariana Grande Lipstick

Generate.ashx

Ariana Grandes MAC läppstift. Velat ha läppstiftet ända sen det släpptes. Har gått runt och tänkt på den hela tiden. Men sparat pengar till annat då, och tänkte att det kommer säljas slut. Men nope, nu har jag klickat hem den. Sååå glad då jag tänkt på den helatiden sen februari, bryr mig inte ens om Kyliecosmetics. Denna är bomben för mig. Och nu är den miiiin. Vill ni att jag filmar en video när jag testar alla mina mac läppstift på läpparna? Kram!

Dela

2 Kommentarer

  1. J
    april 23, 2016 / 1:33 e m

    Jaaa!!

  2. Jo
    april 24, 2016 / 1:55 f m

    Ja fler videos uppskattas alltid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.