Vi fångade en kanin

Hej Allihopa! Ni som inte följer mig på insta kanske inte vet att min dator exploderade. Skärmen lossnade från datorn, tangenterna åkte upp, gick inte att ladda den, och tillslut inte att starta den. Så lämnade in den på lagning, trodde den var ofixbar, men fått tillbaka den, äntligen!

Idag har jag gymmat, handlat ansiktsmask och godsaker för mello ikväll. Sen skulle jag hämta paket. Och då gick jag förbi en kanin på parken.. Som jag kunde gå jättenära, och då tänkte jag att det är en tam kanin någon släppt lös. Så då fick jag skuldkänslor och börja jaga den med en matpåse, hahaha! Måste sett så roligt ut, gick verkligen in i buskarna och allt i detta slaskväder. Så fort jag lyckades få påsen på kaninens huve backa den och sprang . Hade inget direkt att mata och locka den med heller.. haha. Och ärligt var jag lite rädd för att de var en hare, så smsa min kompis Fanny som då har kaniner.

Hon kom med mat och bur. Och vi lockade kaninen med mat och tillslut fick Fanny tag i kaninen, värsta reflexen haha! Så nu har hon tagit hem den. Skönt då det snöar och regnar, så hade inte varit så kul för kaninen där ute i mörkret och käka löv och pinnar direkt.

 Nu hoppas jag på att Fanny döper kaninen till farlig, pik pik vet att du läser haha! Eller typ kim, för det är en hen. Eller jag vet inte riktigt. Haha wtf, asså måste få i mig mat nu, kram!

Edit: Kaninens ägare hörde av sig.

kanin

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.