Valnetines day

val

Här är lite bilder från Gbg. Ja, det är snap bilder, måste verkligen ha en ny mobil med bättre kamera och mer minne så jag kan ta vanliga bilder. Hela min snap chat består typ av mat av en vana.

Vi stannade på Clarion vid centralstationen. Hann dock inte uppleva så mycket då jag var ensam till nio, och sen hann vi bada på poolen på taket och käka på meet. Men mysigt hade jag!

Göteborg har trevliga människor, deras dialekt gör att alla låter glada. Kan göteborgare ens vara dryga? Var dock tvungen att helt ensam garva åt de små med blatte-göteborg dialekt. Låter endast så komiskt när dem försöker vara kaxiga eller leka balla! Garvade verkligen varje gång.. haha! Riktig ‘wtf’ haha.

Något jag lärt mig är att hålla privatlivet privat. Blir inga bilder på killar på bloggen, inte för jag annars  gjort det. Har ju bara haft ett förhållande och då var vi först hemliga i ett år. Men det är så många som hela tiden vill förstöra/lägga sig i. Och alla småsaker blir så stora. Allt tar så mycket energi. Och jag tycker det är respektlöst av en del av er som frågar, och drar upp saker som hänt halvår eller år tillbaka som inte spelar ett dugg roll idag. Yepp tröttsamt, hehe! Sån är jag bara, jag går vidare. Blivit äldre och visare. Kram!

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.