The Healthy box

IMG_2447 IMG_2449 IMG_2453 IMG_2456 IMG_2462 IMG_2466 IMG_2468 IMG_2472

Du hittar boxen på TheHealthyBox.se för 179kr/mån.

Fick hem denna boxen någon vecka sen. Detta är även min första box från the healthy box. Denna är super om man vill äta mer hälsosamt, alltså behöver man inte träna för att prenumerera på denna. Var även en jättestor box med massa ‘hela’ produkter, alltså inte teststorlekar. Vilket är asbra!

Månadens box innehöll:

 1. Risenta brödmix i fröbröd.
 2. Finax urkraft musli i rödbeta och mörkchoklad.
 3. Vitamin Well sugafree sports drink i Lemon/Lime.
 4. Friggs Raw bars x2 som är både ekologiska och glutenfria i smakerna kakao mandel & blåbär cashew.
 5. Parrots Roasted n Raw nötter i Cashew, Mandel, Paranöt, Pekannöt.
 6. World of shape pilatesband x2 för hemma träning.

Hade verkligen tänkt filma unboxing, men min överläpp svullnade den dagen jag tänkte göra det helt utan anledning, och bara på ena sidan.. Och jag har helt enkelt för mycket att göra just nu med jobb. Ni som följer mig på snap vet. Dom som vet dom vet. 😉 Nej skojar ni kommer få veta om några veckor. Men nästa box jag får lovar jag att filma, behöver en paus just nu då min tid inte räcker till. Kram!

Dela

2 Kommentarer

 1. Claudia
  maj 18, 2016 / 4:47 e m

  Vill åxå ha den där??? btw vad heter du på snap:)?

  • lindarainio
   Författare
   maj 18, 2016 / 9:38 e m

   Skriver inte ut min snap (för killar), men skriv din så addar jag 😀 <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.