The fitness box April

IMG_2250 IMG_2251 IMG_2307IMG_2268 IMG_2271 IMG_2274IMG_2294IMG_2280 IMG_2284 IMG_2288 Här är innehållet i aprilboxen. Ni kan prenumerera på Thefitnessbox.seDenna boxen får faktist 10/10 i betyg. Då jag inte testat något tidigare. Prövade direkt Gainomax proteinbitarna, hälsopralinera och muslin och allt är jättegott! Dessutom är drickorna i goda smaker. Så jag kommer säkert älska dem med.

Innehåll:

1. Gainomax Protein bar Bite size. Detta är små bars som är yoghurt täckta i blåbär smak. De är mjuka i konsistensen, och är 10g per bit med 3,3g protein. Så man kan anpassa sitt proteinintag beroende på hur intensivt träningspass man kört.

2. Hälsotreats Hälsopraliner Kokos. Hälsopraliner är hälsobollar rika på protein, nyttiga fibrer och nyttiga fettet omega3. Och är utan tillsatt socker. (och nej detta är inte typ dadelbollar/torkad frukt, Dessa är as goda.)

3. MyMuesli2Go Berry whitechoc. Det är en ekologisk färdig musli blandning med bär och vitchoklad’kulor’, mandlar. Det enda man gör är att hälla i mjölk så är den färdig!

4. Maxim proteindryck chocolate flavour. En färdig proteindryck med 31g protein per flaska. Denna är bäst att dricka efter träning för att få i sig protein för att bygga upp och återhämta musklerna.

5. ESSE Äpple/Päron EAA. Eaa är en essentiell aminosyra som våra kroppar alltså inte själva kan tillverka, utan man ska få in det via kosten. Det innehåller naturliga fruktjuicer, magnesium och naturlig koffein från gröna kaffebönor.

6. NJIE Pineapple Coconut. En sockerfri vitamindryck i tropiska smaker.

Tycker boxen var riktigt grym. Perfekt att önska sig i present av familj/pojkvän/flickvän om de inte är träningsintresserade men du är det. Kram!

Dela

1 kommentar

  1. Johanna
    april 18, 2016 / 6:55 f m

    Jag måste säga att jag älskar din youtube kanal.. Man märker verkligen att du har ett genuint intresse för smink utan att överdriva allt du säger, så som många andra youtubers. Hoppas att de kommer upp några videos snart igen 🙂 du är grym!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.