Thank god it’s monday

image-3imageimage

Hej! Helvetes veckan är äntligen över känner jag. Vi jobbade första helgen, och mitt i veckan bryter jag ihop typ och BARA vill hem och sova, för jag mådde så illa. Sen har dagarna varit as sega, och jag har inte orkat göra något annat, bara hem och käka och sova efter jobbet.

I fredags träffade jag Iuliana, min bästis från gymnasiet som flyttat bort. Så världsklass att äntligen få träffa henne. Vi satt och pratade i timmar och sen drog ut och klubba, men vi hamna av en slump då vi gick vilse på Collage, som verkligen sög haha. Deras musik och allt typ sög haha. Men skitsamma.

Sen dess när jag kom hem har jag sovit 2 dygn i rad.. Försökt att kolla Twilight maraton men somna till varje film. Men det behövdes vafan. Mådde så sjukt illa igår också, känns som att jag ska dö/spy typ. Men nu mår jag bättre alla fall. Ny vecka nya tag. Älskar måndagar. Kram!

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.