Svar på frågestunden

blonde.

Här är bättre bild på min hårfärg från idag. Vad tycker ni? Ska jag bli brunette? Göra ombre? Är ovan att se mig såhär. Men jag måste göra något för det är kaos, då silver hårinpackningen endast fäster på blekt hår, och jag gjorde slingor. Så det är grå och gul blandat.

clara
Har du pojkvän fortfarande? ?

Nej, är singel, och har varit det i ett år. Kram!


Melouz
Vad heter du på snap?

LindaRainio , lägg till mig! Accepterar bara tjejer 😀


Pauli
Gillar du att dansa??

Faktist hatar jag att dansa, haha! Kan bara dansa fett oseriöst och fuldansa. Önskar jag kunde twerka men näe.


Maria
Stank serdars andedräkt när du va med han ? Har hört att han alltid luktar illa i munnen från många kompisar. Sorry för frågan men man vill ju veta om folk snackar sanning eller skit.

Nej. Han borstar alltid tänderna, har alltid med sig tuggummi som han bjuder. Dock har vi ju i princip bott ihop, eller sovit ihop ofta, man luktar inte alltid gott i munnen och då skulle han inte ens pussa mig då han är fett medveten om han inte borstat, men han luktar bättre än mig, och ingen av oss röker och dricker osv så det finns värre. Haha! Måste ge han att han har bra hygien som duschar varjedag.

Sen skulle jag heller inte prata skit om Serdar. Han provocerade mig till det förut. I slutändan bryr jag mig om honom. Skulle göra allt, och man förlåter och har tålamod med dem man älskar. Önskar honom all lycka i livet. Även om vi inte har kontakt, så den dan om något händer honom så finns jag där.


Lydia
Använder du p-piller? Vilket skydd rekommenderar du?

Använder inte p-piller. Provade på det som yngre men glömde alltid ta dem. Senaste året använde jag p-ring. Den innehåller mindre hormoner då hormonerna tas upp i blodomloppet direkt, medans p-piller går igenom hela magsmältningen. Dock gick jag upp SÅÅ mycket i vikt senaste tiden och hade världens migrän, och läste att migrän kan ha med hormoner och göra. Så just nu tar jag ingenting, har ändå ingen partner eller behov av det. Men när jag blir seriös med någon överväger jag att sätta i kopparspiral som inte innehåller hormoner, eller p-ring igen. Men gick som sagt upp väldigt mycket, fick typ dubbelhaka och allt, enda positiva är att brösten växte haha! Det är nog inte ett dugg bra för kroppen att ta massa extra hormoner, så rekommenderar inte dem ifall, utan kopparspiral är väl optimala. Kram!


Ida
vad jobbar du med? ?

Just nu är jag arbetslös/sökande. Men sociala medier har alltid varit min huvudinkomst, tjänar mellan 3000-12000 på nätet, beroende på vad jag gör vid sidan av, men dock knappt några pengar på bloggen. Tjänade som max 1000kr /mån på bloggen under gymnasiet, vilket jag tyckte var värt då jag knappt fick CSN, nu bryr jag mig inte. Ska börja jobba snart på ett nytt ställe. Tidigare har jag jobbat på butiker, restaurang, dagis, kollo och senast ett kontor. Anledningen till varför jag inte skriver ut sånt är för typ vem som helst kan komma in där, och ville inte bli störd när jag jobbar, speciellt då det var flera hundra unga på samma kontor, och hade inte en lugn stund. Tjänade as dåligt på det kontoret, fast jag fick löneförhöjning efter 2 veckor, så tjänade jag 3000-5000 i månaden/ 105kr i timmen haha. Men gjorde de för att fördriva tiden och tillfälligt. Bara haft massa skitjobb som inte är värda att nämna hitills haha! Kram!


Sara
När kommer vloggen från Algeriet upp?

Bestämde mig för att inte filma en då jag inte kom in på min blogg/youtube där borta, och hade velat fixa allt där. Slutade med att jag kollade på serierna Bron, Keeping up with kardashians och Game of thrones. Hunnit med många serier haha! Förlåt!


Ella
Pluggar du fortfarande ? Hur många F hade du i slutbetyget? Var du och Aschkan ihop förut ? Är ni fortfarande vänner? ?

Jag har inte fått ett slutbetyg. Jag böt ut kurser ex fysik mot finska. Så det blev en individuell inriktning. För att få slutbetyg i natur har jag en del kurser att läsa. Pluggar inte just nu.
Jag och Ashkan har inte varit ihop. Vi tränade ihop, lagade mat, fotade, han filma mig på gymmet, käka ute, hängde typ varje dag/ fler dar i veckan. Han vill dock inte vara med på blogg osv, vilket jag respektera. Även om de inte verkar så var han faktiskt min närmsta / bästa vän i ett halvår. Och han var jättefin mot mig, alltid positiv, peppade mig och fick mig på bra humör, han är driven och motiverar andra osv. Jag ville verkligen tycka om honom, men har absolut noll känslor för killen, och virse versa. Vår ålderskillnad var för stor då han är väldigt seriös med livet, och jag typ skiter i allt.
Vi hade ett stort bråk i januari och har inte setts sen dess. Så vet inte riktigt vart vi står och har ingen aning om vad han gör nu för tiden. Saknar att ha någon att göra allt med och ses hela tiden, då vi var så lika och hade samma intressen. Men det är även en lättnad att inte ses. Men antar att det är lugnt.


Sara
Snälla blogga oftare du gör mina dagar !

Bästa kommentaren! <3 Ska försöka göra mitt bästa.

Dela

2 Kommentarer

 1. laura
  juni 22, 2016 / 4:01 e m

  Det jag tkr du kan göra är att köpa Revlon Nutri Color Creme 812 Light Pearly Beige för att dämpa de gråa o få en mer sandig men ändå askig ton i håret,
  använder sj den o den e verkligen jätte fin 🙂

  • lindarainio
   Författare
   juni 22, 2016 / 7:21 e m

   Tack snälla för tipset ! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.