Söker du jobb?

image

Hej! Just nu är vi inne i en rekryteringsfas på jobbet. Vi söker nya säljare till vårt team i Stockholm. Du får en gratis säljutbildning, så du behöver ingen erfarenhet sen tidigare. Vi söker glädjespridare, utåtriktade och sociala människor. Så om du är motiverad att tjäna snabba pengar eller ha en karriär som säljare men inte vet vart du ska börja. Du ska vara minst 18 år.

Är du intresserad av att veta mer? Maila till Lindarainio@hotmail.se. Skriv ditt mobilnummer så jag kan ringa dig och boka en tid någon förmiddag nästa vecka som du får träffa mig, Johan och vår Chef Joakim och berätta mer om dig på en arbetsintervju, CV behövs inte men du kan skicka in den om du redan har ett. Skriv även om du söker heltids/deltidstjänst.

Det är ett sjukt roligt jobb, och i mitt team är alla sjukt underbara. Du kan tjäna bra med pengar om du kämpar för det. Jag var ledig halva månaden, sen åkte iväg till Luleå och tjäna 10 tusen på 4-5 dar. Och förra torsdagen jobba jag två timmar och fick 2400kr. Igår 5000 på 5 timmar. Har fått ihop en månadslön på mindre än två veckor. Så man tjänar bra när man väl jobbar, samtidigt som teamet blir ens familj. Puss!

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.