Sjukaste skräcksenariot

Detta gör mig så förbannad! Hur kan någon ens göra något sånt här! Jag verkligen hoppas att han dör. Det är minst lika hemskt som mord. Denna mannen förtjänar inte att leva. Han förtjänar aldrig att komma ut ur fängelset/psyket. Det borde tryckas i så mycket piller i honom så hans hjärna fräts sönder, så att han aldrig mer kan tänka sina psykopat tankar. Hans tänder borde slitas ut. Det borde vara han som äter ur ett sugrör. Nej, asså detta är verkligen så vidrigt.

All tanke till tjejerna. Ingen förtjänar detta, och det kunde hänt precis vem som helst av oss. Aldrig säkert att träffa någon okänd, men kunde även varit någon man känner. Man ska inte döma folk för deras tidigare misstag och snedsteg, sånt här går inte att förutse. Och tycker det är så fint att de gjort en insamling för offren. Kan inte ens tänka mig hur tungt det skulle kännas om något sånt här hände en själv. En rolig kväll som vänder om till en skräckfilm, och kommer släpas kvar resten av livet. Pengar eller jobb är inget man borde behöva oroa sig för, de viktiga är att försöka må bra igen, återhämta sig. Mest av allt hoppas jag att de får en ny start. Att allt blir bättre än tidigare, att det kommer ut något gott utav det hemska.

Viktigt även att poängtera att han var svensk. Svenskar verkar glömma att psykopater saknar etnicitet, och vänder händelser till saker det inte är. Kram!

Dela

1 kommentar

  1. Winta
    juni 2, 2016 / 3:44 f m

    Snälla skulle du inte kunna skriva ett inlägg om livet eget studenten? Typ saker du önskade du visste innan du tog studenten, vad du gör just nu? Vad du vill göra och dina tips till alla som ska ta studenten nästa år 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.