Shopping stopp – New York

newyorkk

Hej! När jag kollar på min blogg så märks det att jag knappt tipsar om kläder längre. Jag går aldrig in på webbshoppar eller går runt i butiker i stan. Är inte ett dugg ‘intresserad’ av det längre. Tro mig jag ÄLSKAR mode och smink. Och VILL shoppa mer än något annat. MEN jag ska till New York om några månader, så jag har shopping stopp.

För att undvika köpa något så kollar jag inte butiker, och är ändå inte intresserad då. Varför köpa något nu och inte vänta till efter New York istället. Vill spara så mycket pengar som möjligt, så jag sen inte behöver tänka på priset, och kunna köpa precis det jag önskar. Sephora, Mac och Drugstore smink kommer slaktas haha. Men vill även till någon klädes outlet typ Brandy, Victoria’s Secret, Hollister / Abercrombie, Ralph Lauren. Men är inte så intresserad av kläder, mest smink!

Fortfarande långt kvar haha. Eller tänker så för sen kommer det ‘Plötsligt’ redan vara snart haha! Så därför har jag inte skrivit det ännu. Men nu vet ni varför det är lite dött på den fronten. Och sen skulle jag gäääärna ta emot ALLA tips ni kan om New York. Shopping, mat, saker att se och göra! 😀 Det kommer bli bästa veckan i mitt liv, haha! Detta är typ enda anledningen till varför jag fortfarande andas, förstår ni? 🙂 Folk säger alltid att det är lätt att spara pengar om man har ett mål, och detta är mitt mål. Kram!

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.