Så trött, kan inte sova

image-38 image-39 image-42 image-43 image-45
Snap: Lindarainio

Hej finisar! Åker hem på måndag från Luleå. Längtar! Tror inte jag sovit något på tre nätter. Kan bara inte sova om nätterna, kanske för jag sover ensam. Så ovant. Sen går jag upp tidigt och jobbar hela dan tills kl21 i en liten håla Älvsbyn. Vet inte ens om det är Luleå längre, för det är en timme bort från vårt hotell. Japp, jag tycker synd om mig själv. Människorna lever i slowmotion. Lugna puckar som gäller. Ne blä jag vill alltid ha tusen bollar i luften.

I fredags käkade vi hamburgare på O’learys. Det var sjuukt gott. Så blev middag på O’learys ikväll också. Dem och The bishops arms är nog enda bra restaurangerna i Luleå haha! I övriga lunchställen är det nog sämsta maten för dyraste priserna och sämsta servicen.

Längtar otroligt mycket hem och efter Johan. Tror inte jag gråtit på flera månader.. Men nej igår bröt jag ihop. Antagligen bara övertrött. Men idag var det lite bättre, efter middagen bastade vi. Har inte bastat på flera år. Är typ enda finländaren som inte gillar sauna. Men det var rätt skönt, och vart en rätt bra kväll. Ska försöka sova snart.. Klockan är snart 4, och blir upp imorgon 8 och jobba till 22. En söndag, Haha skjut mig. Sleep is for losers. Puss!

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.