Proteinpro & Aminopro

IMG_9509Hej! Hämtade dessa produkterna från Proteinpro och Aminopro med broshan idag! En hel del nya saker, så ska berätta lite om dem nu, men ni får recensation senare. As grymt att köpa in backar och pack om man är många i familjen eller tränar regelbundet.

Perfekt att de inte innehållet tillsatt socker! IMG_9428 IMG_9435

Chocolate protein & Recovery – Är en färdig dryck man skakar om och dricker efter träning. För att få i sig extra protein så man bygger muskler och återhämtar sig snabbare.IMG_9479Vanilla protein & recovery  IMG_9496Strawberry protein & RecoveryIMG_9487Coconut protein & recovery. Grymt! har inte testat dem ännu för vill prova dem kalla. Men ååh alla smakerna verkar så goda, cocos och choklad! Hur gott?IMG_9446 IMG_9452Big bite Proteinbar – The chunky peanut toffee. Är en krispig proteinbar som smakar lite knäck, lite choklad och lite jordnötssmör. Gott!IMG_9477 IMG_9534Proteinbar – Toffee Caramel. Är en len och mjuk proteinbar, som jag gillar sjukt mycket. Perfekt när man är sötsugen, eller vill få i sig extra protein. Eller som snabb mellis! Denna är verkligen så god ni måste testa!

Som ni ser är det två olika, de smakar väldigt lika, bara att ena är krispig och smakar mer jordnötter, och andra mjuk.IMG_9544

Aminopro – Är en kolsyrad BCAA dryck. Finns i smakerna vattenmelon, blåbär, cactus/fläder och lime. Min favorit är cactus/fläder helt klart. Är helt beroende av energidryck. Denna dricker man innan eller under träning för snabb energi och ökad fokus under passet. Och BCAA är mindre delar av protein som tas upp snabbt av kroppen för att hindra muskelnedbrytningen och öka återhämtningen.

Kram.

Dela

1 kommentar

  1. Andreas
    februari 27, 2017 / 6:15 e m

    Hej!
    Jag såg detta märke på ÖoB och undrar om det är en hit?
    Har du någon åsikt om deras sortiment?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.