OH MY FUCKING MATERIELLA LYCKA

Hahaha! Är såååååååå glad. Hade helt glömt bort hur lycklig smink kan göra en människa!!! Hämtade precis ut mitt packet på allting jag beställde. Såååå mycket nytt. Jaaa jag är sminkberoende, detta är typ bästa kicken i livet?!

Så ska fixa mig och spela in min Smink Haul och swatches. Sen ska jag spela in first impressions, reviews på sminket. En bal smink look, smoky eyes, strobing allt möjligt! Vad ni vill! Sååå kuuuul. Har sparat era förslag så ska ta tag i dem nu. Ska verkligen göra massa videos nu. Blivit ny peppad då allt mitt gamla smink var så mainstream.

Så ville bara skriva det så ifall ni undrar varför jag inte bloggar är det för jag ska filma och redigera vilket tar massa tid! PUSSS PÅ ER! 😀 //Lyckligastetjejeenorwhat

12132805_1632999840304885_870018667_n

Dela

3 Kommentarer

  • lindarainio
   Författare
   mars 16, 2016 / 8:39 e m

   Missguided, tyvärr väldigt länge sen kram! 😀

 1. Frida
  mars 17, 2016 / 2:14 e m

  Åh va kul, taggad 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.