Obsessed with piercings

Hej! Tänkte bjuda på inspiration av piercingar och smycken! Asså är helt obsessed och kollat varenda piercing video på youtube. Tycker piercingar är så satisfying. Och har börjat fylla på med nya piercingar på min kropp. Senast blev det en Daith piercing som jag haft nu ca en månad så blir snart dags för nästa. Vill göra tripple flat helix, tripple eller dubbel front helix på mitt vänsta öra. (har ca 6 hål just nu (fler i öronsnibben, tragus + daith) och i högra örat vill jag ha conch, surface tragus, front helix, flats. (Har 3 i öronsnibben + rook). Kommer bli så snyggt! Vill bara ha mer. Visst kan man inte sluta när man väl börjat?

Är sugen även på medusa (överläpp), smiley, tungan och kinderna. Men kommer först börja med fylla öronen. På måndag ska jag även göra microblading med phibrows. Det är alltså tatueriade 3-d bryn som då blir permanenta. Asså så perfekt till sommaren. Men mer om det i framtiden. Så småning om kommer jag utbilda mig till piercare, microblading och tatuering har jag bestämt.

Kommer börja uppdatera bloggen lite mer nu, med lite bilder och life updates för att skriva av mig. Kul va? PUSS.

Dela