No matter how you feel. Get up. Dress up. Show up & Never give up.

Hej! Det var ett tag sen ni hörde från Mig. Idag är det lördag, vilket innebär att Joey jobbar, och vi är hos honom för han ska ha nära till jobbet. Så lördagar och söndagar måste nog vara mina minst produktiva dagar. Egentligen borde jag stanna hemma, men klarar inte en natt utan honom.

Igår jobbade vi sent, åkte hit och käkade massa sushi och sen däcka jag direkt av matkoman. Men annars brukar vi trycka i oss ben & jerrys på helgerna och Netflixar bara. Har inte orkat gå ut sen nyår. Träna orkar vi inte heller, vi säger varje dag att vi ska det, men har inte gjort det. Kan inte ens knäppa mina jeans längre för jag har gått upp så mycket i vikt. Måste gå ner minst 7 kg innan sommaren.

Men nu ska jag titta på massa viktiga youtube-klipp, man kan lära sig såå mycket. Och när Johan kommer från Jobbet drar vi och tränar, ja springer.. Bästa träningen. Ett tips! Ser ni hotiwings och babyribsen, de är från Pizza Hut. Så sjuuuuuukt goda med deras bbq sås! Ni måste testa. Puss!

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.