Minut för minut

Hej! Bor hos Johan denna veckan, därutav uppdateringen är seg. Är sjuk från jobbet, så idag har vi bara gymmat, och sen haft taco middag, och sen badat tillsammans och pratat. Och nu försöker jag få min tönt att lägga sig och kolla nån trevlig dokumentär med mig.. Men han sitter och spelar.

Har inte med min dator heller, så kan inte lägga upp vloggarna förrens jag kommer hem. Men det är typ mer träningsvideos, haha! Btw jag har världens Cravings för Misou soppa! Det bästa som finns. Igår hade vi sushikväll och drack 4st!!! Idag handlade vi också misou soppa på matbutiken så har druckit en, men hemma dricker jag också, minst en om dagen varje morgon. Undra om det är bra ens.. haha! Säkert onyttigt då jag är så beroende. Hoppas det är bra med er, kommer hem förmodligen imorgon på fredag och laddar upp lite videos till helgen. Puss på rumpan!

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.