Mina två beroenden

Hej! Har två beroenden just nu. Blir ibland as sugen på något i perioder och äter jättemycket av det och sen äter jag inte de på länge. Ni som följer mig på snapchat vet, haha! ÄLSKAR kokosnöt just nu. Går verkligen och tänker på kokosnöt på jobbet och vill ha det, ringer min pojkvän och ber han köpa det och krossa dom åt mig. Antar att jag vart sugen för vi tittar på Robinson.

En annan sak jag ÄLSKAR är denna smoothien från Coop. Inte särskilt dyr heller. Den är i smaken Hallon/äpple. Har ju även köpt en dyr smoothie maskin.. Testade hallon/äpple själv. Vart inte alls lika gott. Haha, det måste vara just den från coop, eller från märket Innocent. Dricker alltid en stor smoothie till lunch utöver min mat då. Haha så oekonomiskt måste börja göra mina egna. Tips på vad man kan ha i? Puss!

Dela