Mat tips?

rec

Måste be er om en sak till! Ni är så himla duktiga på att svara eller skriva till mig privat. Men som jag skrev på min förra blogg så har jag tappat “köttlusten”. Jag har som mål i år att lära mig laga mat.. Bra mat. Inte billyspizza eller max till lunch. Utan vettig mat som jag kan göra matlådor av till jobbet eller käka när jag kommer hem från skolan, för som sagt man får ju inte direkt mat på skolan efter studenten (inte för man tyckte om det ändå) och har typ 20-60 mins luncher på jobben.

Och jag försöker inte bli vegitarian, och skulle aldrig ha det som “mål” och ha dem kraven på mig, försöker inte följa strömmen för det är inne att vara vegitarian. Bara att jag orkar inte äta kött.. Bara ibland. Så jag försöker äta mer vegitariskt för de är de jag tycker om nu. haha makes sense?

Så om nån av er har tips på antingen namn på bra rätter jag borde kolla upp, eller länkar, bloggar eller om ni till och med orkar skriva till mig? Så skulle de uppskattas jättemycket! För har googlat och letat upp i massa receptböcker (om de heter så) haha.

Och jaa det är okej att äta kolhydrater till lunch.. Man behöver energi. Här är fyra rätter jag tänkt laga. Svamp ost pasta , Halloumi burgare, kycklingtacos för jag älskar tacos men måste variera och pestopasta. Gott! Men behöver mer tips! Kram

Dela

2 Kommentarer

  1. lisa
    januari 31, 2016 / 8:04 e m

    Tycker inte du ska säga att de är “inne” att vara vegetarian för det är inte en trend, det är något som kommer ta över helt enkelt 🙂 Kött är inte hållbart. Kolla Cowspiracy, Forks over Knives, Earthlings, för att bara nämna några (finns tusen fler!). Dock jättebra att du vill äta mer vegetariskt, go you!

  2. november 21, 2016 / 10:08 f m

    I really like reading through an article that can make people think. Also, thanks for allowing for me to comment!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.