Master your eyeliner

eyeliners

Nya trenden inom sminkvärlden måste vara dessa avancerade eyeliners. Vad jag personligen tycker? Älskar det!! Vill köpa en vit eyeliner, rosa, lila och en blå. Hur snyggt som helst. visst man behöver inte måla tårar eller sånt, men att måla en vit eller rosa eyeliner som en rad ovanpå den svarta. Eller snurra runt sin svarta vinge är ju as snyggt!

För övrigt kanske ni undrar om jag lever eller ligger styckad i skogen. Jag lever och är sjukt fokuserad på jobbet. Under veckan hade vi utbildning på jobbet också så blev sjukt långa arbetsdagar från 9-22. Sen har jag sovit borta så har inte ens haft tillgång till dator förrens nu. Haha! Det positiva är väl att jag kommit igång med träningen, för nu har jag vant mig att vakna 7 på morgonen. Ska fortsätta med det. Kram!

Dela

1 kommentar

  1. Sofia
    september 23, 2016 / 7:44 e m

    Kan du inte dela med dig om bildern från Algeriet?? 🙂 //nyfiken tjej

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.