Mac Läppstift Swatches video

Här är en video när jag swatchar läppstiften på läpparna! Hade sååå ont i läpparna efter att jag torkat bort färgen flera gånger, de är helt torra nu.

Inatt sov jag 1-2 timmar typ. Vilket blivit mitt normala nu. Vaknade 6.30 och har gjort massor idag. Tidigt i morse redigera jag videon. Sen tänkte jag sova, vilket inte gick. Kan verkligen inte sova något, så jobbigt. Har precis tränat och duschat och nu ska jag ut och träffa vän. Vi hörs senare! Puss

3 Kommentarer

 1. tina
  juli 7, 2016 / 2:16 e m

  vilken stad i algeriet är du från?

  • lindarainio
   Författare
   juli 7, 2016 / 7:05 e m

   Jag är från sthlm, lol. Papppa är från Alger. 🙂

 2. mia
  september 18, 2016 / 5:46 f m

  Vad använder du för lösögonfransar här? Diggar dem 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.