Lace top

IMG_1522m IMG_1524 IMG_1535

I helgen hittade jag denna fina toppen på Bikbok för bara 49 kr. Hur värt. Ska sova i den tänkte jag, blir så varm när jag sover. hehe.

 Jag har varit såå trött förra veckan. Tror jag både blir höst och vår deppig. Eller inte deppig, men verkligen vägrar gå ut i dåligt väder kl 7. Orkar inte hitta på något. Vill bara vara hemma och kolla på serier. I framtiden måste jag ha en vinterhus i nåt varmt land.. Perfekta lösningen, alltid velat bo utomlands, men samtidigt i Sverige. Hur som börja jag kolla på Revenge nu när jag sett klart Vampire diaries. VD är mycket bättre men vad ska man göra.

Nu tänkte jag damsuga och gå igenom mina lådor och rensa. Fattar inte människor som samlar på sig massa skit, och sparar prylar i flera år. På den fronten är jag pedant. Tror nästan jag Aldrig har det stökigt. Har det för tomt nästan. Måste köpa blommor, hänga upp tavlor, köpa ljus och mattor känner jag. Klarar typ inte av det, det är nästan “stökigt” att ha mattor haha. Men det kompletterar ett hem, så ska tvinga mig det senare. Men är helt pank nu då jag varit ledig dec + jan. Så får inte pengar förrens i slutet av mars och så länge får jag leva på några tusen. Och har shopping stopp, vet inte hur jag ska klara mig. Är så tråkig mot mina vänner haha!

Dela

1 kommentar

  1. Emma
    februari 28, 2016 / 8:01 e m

    Tar studenten nu till sommar. Kan du inte tipsa på lite snygga studentklänningar? 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.