It’s our paradise and it’s our war zone

9960-img-7896m-2

Hej alla ni! Har haft fullt upp helatiden! Nu i februari körde jobbet igång också, så jobbar även till 21 på kvällen vissa dar, och det har gått riktigt riktigt bra på jobbet. Levererat bäst, trodde först dem bara skoja med mig haha! Det har gått riktigt bra på både mina jobb fast jag inte ansträngt mig speciellt mycket, så är riktigt nöjd!

Dock så har bloggandet och annat hamnat i kläm då. Men nu tänkte jag duscha och fixa brun utan sol då min solbränna börjat lossna nu. Så kanske jag filmar in min brun utan sol rutin? Hade ni velat se det? Har fått en del frågor om hur jag gör och använder så kan lika bra visa det. 🙂 Kram!

Dela

2 Kommentarer

  1. Ellen
    februari 7, 2016 / 8:36 f m

    ja, gör en brun utan sol rutin!

  2. FILIPPA
    februari 7, 2016 / 4:45 e m

    Skulle va kul o se! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.