He’s Mr. Right

image image

 image image

 imageimage

Hej Älsklingar! Jag är tillbaka på bloggen.

Varför har jag inte bloggat? Jo.. Jag har jobbat arslet av mig. Välkommen till vuxenlivet som en käftsmäll. Skulle säga att mitt senaste jobb har varit det enda riktiga jobbet jag haft heltid. Tidigare har jag väl haft ett tiotal jobb, men på deltid. Mitt jobb var även 100% provision. Vilket innebar att leverera jag inte så tjänade jag heller inte pengar. Så jobbet har i princip tagit över hela mitt liv.. Inte tränat, inte orkat träffa vänner, inte bloggat eller gjort videos. Inte orkat laga mat eller bry mig om något.

Vill varken säga bu eller bä till provisions jobb. Har lärt mig så sjukt mycket, haft så sjukt kul. Mina kollegor har varit bäst på planeten. Och det var ett grymt första jobb, som gör att jag nu kan gå vidare till typ vilket jobb som helst. Har slitit 10 gånger mer men jobbat färre timmar än folk med timlön på jobbet, fast fått typ ungefär samma lön som om jag hade haft ett vanligt timlöns jobb. Så har verkligen fått slita för varje krona jag tjänat. Dock så hör jag skit om alla andra jobb, så kan inte riktigt påstå att jag haft det jobbigt. Det var kul och en upplevelse. Men nu ska jag söka nytt jobb. Söker någon min plats på jobbet kan ni höra av er.

Kom hem för ca en vecka sedan från New York. Samma morgon som planet landade åkte jag till jobbet några timmar senare. Japp, saknade jobbet lite haha. Vloggade i NY så första videon är typ klar, den andra sitter jag med nu och redigerar för idag är äntligen första lediga dagen. Så imorgon ska jag försöka lägga upp dem och spela in en testar USA godis video med bästis.

Ska vara ledig/sjuk hela veckan, ska vila upp mig och bara ta tag i livet och vara lycklig. Har äntligen rätt människor runt mig. Ska starta träningen imorgon. Och ska spela in videos hela veckan. Puss!

Dela

2 Kommentarer

 1. Yasmine
  november 4, 2016 / 10:02 e m

  Du e fööör snygg asså !!

  • lindarainio
   Författare
   november 6, 2016 / 1:48 e m

   Tack snälla! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.