Gloryholes

pageIMG_5240m IMG_5262IMG_5367pagee

Hej alla motherfuckers! Jag lever.

Förra veckan jobbade jag stenhårt. Tills fredag då vi skulle ha en rolig dag och jobba i par, tjejerna mot killarna. De som sålde sämst skulle käka något äckligt. Vi sålde inget men hade ändå skitkul. Efter vi slutar går killarna till coop och ska ta råfisk som vi skulle käka.. Han som jobbar där var psykopat också och börjar rensa fisk och tar fiskinälvor i en burk till dem. Men vi sprang iväg och gömde oss. Haha, skulle aldrig göra det.. Då lurar jag dem med att jag skickat sms till chefen om att vi blir tvingade att käka inälvor hahaha. Och vårt prank var fan bättre, för hur ska man förklara det?

På helgen drog jag ut med Lullii sista gången innan hon ska tillbaks till Umee och Johan. Sen gick jag på bio och såg Suicide Squad med Johan på lördan. Faaan vad bra film! Jag är sååå Jokerns fru med min personlighet helt sjukt.

Var sjuk sen lördag med förkylning och feber och halsfluss, så har varit helt seg denna veckan. Jobbet har gått åt helvete. Men börjar må lite bättre nu. Igår gick jag äntligen och morgon gymmade, måste börja med gymmet på morgonen för att hinna med det. Sen gick jag tillbaks till jobbet, och det gick också åt helvete. Men kul hade vi igår. Så fort jag kommer hem däckar jag också, så blogga och dator över huvud taget kan jag glömma.. haha! Får väl försöka gå upp tidigare så jag hinner. Som just nu.

Idag ska vi ha kräftskiva hos mig med mitt säljteam Gloryholes för att lära känna varandra och få bättre teamkänsla med alla nya. Så nu ska jag väl upp och städa hela huset och ordna upp allt. Puss!

Dela

1 kommentar

  1. augusti 28, 2016 / 9:28 f m

    Kul att du är tillbaka!! x

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.