Färga håret blont

imageimage

 Hej! Jag undrar om du vill ladda upp en bild på din naturliga hårfärg? Hur ofta behöver du färga ditt hår för att den ljusa färgen ska hålla sig? Har själv medelmörkt brunt hår och har inte färgat på ett år nu så det ser mer ut som en ombre, vet inte om jag vill behålla min naturliga eller färga ännu en gång! Skulle va tacksam om du skrev ett inlägg angående detta eller ge mig lite tips ? ?

Svar: Hej! 😀 Vill börja med att säga att jag inte blekt håret på fleeera år. Jag är faktist livrädd för att bleka håret nu. Förut blekte jag det så mycket och fram och tillbaka när jag var yngre, så mitt hår blev jätteslitet. Hade varje vecka en ny hårfärg. Tillslut fick jag nästan klippa av allt så det var typ lite längre än axelkort och växt ut det på nytt, så nu är det mjukt och bra igen. Så sen jag var 16 har jag haft denna hårfärgen, längden och kvalitén. Och har inte blekt håret sen dess. Och jag har också ‘ombre’ i mitt hår om man kollar på bilden. Mitt hår som växer ut är lite mörkare, men sen ljusas det upp i solen eller med tiden. Det blir mörkare längst upp när det inte är nyduschat.

Är dock jättesugen på att färga håret ljusare nu. Om jag gör det så kommer jag göra blonda slingor. Det är snällare mot håret att färga slingor, och vill man ha mer gör man det efter ett tag. Man ska låta det ta tid. Än att köra på helblondering. Så det är mitt enda tips. Sen ser det naturligare ut och mindre chans att det blir missfärgat, om man redan har färgat håret tidigare kan håret få olika mycket effekt av färgen på olika delar av håret.

Jag personligen tycker naturligt är bäst. Men klart man tröttnar ibland. Jag Hatar min hårfärg haha! Tycker jag har orange hår i vissa ljus. Och jag vill ha nån förändring. Håret gör ju så mycket. Har tonat det brunt 2 gånger de senaste 3 åren. Senast på vintern 2014. Och fan va ful jag blev haha! Alla sa det till mig också. Så det är inte ett alternativ längre. Antingen har jag mitt naturliga orangehår eller ljusare. Haha! Så om man trivs i ljusare så tycker jag du ska färga det. Så länge inte man bleker så mycket att kvalitén av håret blir dåligt så är det väl lugnt. Och slingor är rätt snällt.

Tycker ni jag borde slinga håret blont? 🙂

Dela

2 Kommentarer

  1. Yasmine
    maj 3, 2016 / 5:35 e m

    Jaaa!! guldblonda slingor tkr jag hade passat dig som har gul underton. Kram!

  2. Emma
    februari 21, 2018 / 11:57 e m

    Hur fick du färgen du har på bilden?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.