Ecommerce + Shop Tech mässan

Hej allihop! Här är lite bilder från Ecommerce mässan förra veckan. Jag och Johan smet in på den då det var en fackmässa, alltså bara för företag egentligen, men ville sååå gärna gå! Mässan handlade om online försäljning, butiksförsäljning, att starta och driva eget, samt allt därtill. Om hur marknaden ser ut nu och vart den är påväg.

Jag lärde mig mycket nytt, fick ett större perspektiv. En del föreläsningar var väldigt intressanta och kunde relatera till mycket. Kan verkligen förstå både online och butiksförsäljning, då jag jobbat så mycket med sälj. Känns nästan som vi ungdomar fattar mer än kostymgubbarna egentligen. Jag är mycket smartare än hur jag uppfattas. När jag och Johan gick runt på mässan och pratade med folk tittade ingen på mig, fast jag ställde frågorna och svarade på frågorna pratade dem med Johan som att han var min chef. Bara för han är kille.. Dem liksom hade en konversation med mig genom Johan, och de ställde en fråga t.ex “vilken server använder du?” till Johan, så får jag svara JAG använder blabla han är bara min kille. Haha.. Helt sjukt! Så det tar jag med mig som Säljare. Ska titta på mina kvinnliga kunder i ögonen och prata direkt till dem.

Kul allafall att Isabella Löwengrip spred girlpower. Vi hade en väldigt rolig dag tillsammans. Alltid kul att få motivation. Att utvecklas är största motivationen. Om man inte utvecklas eller lär sig nya saker kommer man tillslut bli omotiverad vad man än gör. Det viktigaste är inte att “lyckas”, för man kan fortfarande förlora alla sina pengar. Men om man lärt sig och utvecklats kan man enkelt tjäna tillbaka dem pengarna. Man blir inte av med sin kunskap, det är en investering i sig själv att veta saker.

Dela