DU ÄR BÄST I VÄRLDEN

God morgon! Ny vecka nya tag. Igår var min riktiga första dag på jobbet, följt utav en middag. Nu har allt landat och jag ska komma in i mina nya rutiner, ska äntligen börja blogga varje dag. Tänkte skriva några längre inlägg om ett ämne varje vecka, som önskeinlägg. Så ni får kommentera rubriker på vad ni vill läsa om, t. ex så ska jag skriva mer utförligt till er som undrat om smink för mörkhyade, om mobbning, relationer, träningspass osv. Vad ni nu kommenterat så sparar jag det. Har satt upp nya mål.

Jag har lärt mig massor om mig själv senaste tiden. Jag har mina dagar, eller min lilla stund under dagen jag känner mig otroligt nere. Det kan vara pga dåligt med sömn, inte käkat, inte tränat, rastlös eller jobbiga eller negativa människor, som gör att jag tappar humöret.

Folk runt om kring mig delar inte min vision. Jag känner ingen som är intresserad av det jag är intresserad av. Jag har inte familj eller vänner som bloggar, som har youtube-kanal. Många är inte ett dugg ytliga, vissa dricker fast jag inte gör det osv. När jag har en dålig dag/stund är det ingen som ser min vision och peppar mig. När nån frågar hur min blogg går, jag svarar ‘sådär fokuserar på annat just nu’, svarar de flesta ‘jag förstår..’ Inte ‘fan du är ju as grym du borde fortsätta blogga.’ Eller ‘ja, du har sovit dåligt, men ta dig till gymmet och gör ditt bästa ändå.’ Det bästa man kan ha är folk som delar din vision och hjälper dig nå dit. Det är otroligt viktigt vilka personer man investerar sin tid på.

Fått höra allt från att jag är värdelös, att jag inte har något att erbjuda och komma med, att jag inte är en riktig kvinna för jag inte vill stå i köket och för jag vill vara självständig, att jag inte är fitness person för jag inte tar det på fullt allvar varje dag/ser ut på ett visst sätt, att folk bara ser mig som ett objekt, jag är inte flickvänsmaterial, att jag är omogen som bara har kul med mitt liv, att jag ser bättre ut utan smink, att jag är osäker för jag vill hålla låg profil, att ingen tycker om mig för jag inte bryr mig vad folk tänker om mig, att jag är tråkig för jag inte dricker, att jag borde fortsätta plugga, att jag tjänar för lite pengar, att jag inte har några känslor, att jag inte uppskattar folk som smörar, att jag är bortskämd och aldrig skulle klara mig själv, att jag är negativ för jag är så ärlig, att jag aldrig fixar mig eller bryr mig om hur jag ser ut. Huvudsakligen att ingen kommer älska mig för hur jag är, eller för det jag brinner för. Det duger inte.

Alla har fått höra samma ord nån gång eller kommer att få höra det. Det jag brukar tänka i dessa lägen är hur jävla många människor jag har bakom mig. Jag är ingen kvinna för jag inte vill vara hemmafru och laga mat? -fråga vad andra tjejer tycker om det. Tror ingen tjej vill det oavsett vilken kultur.
Är man ingen fitness person bara för man inte har massa muskler och ser ut som tjejerna på instagram? -kika runt på gymmet, hur många naturliga tjejer ser egentligen ut så? Ingen. Man kan va lite mulligare, eller smalare, det är ändå GRYMT.

Andras ord tar inte på mig. Jag är härdad och fått höra sååå mycket skitsnack att jag bryr mig inte, kommer aldrig bry mig vad någon tänker negativt om mig. Oavsett ens förflutna, så går livet framåt och man blir bättre. Men tro mig, jag har mina stunder nästan varje dag jag känner att humöret går ner. Börjar tänka att alla är så mycket bättre än mig på just det och det, jag känner mig värdelös. Vet inte vad jag vill, varför. Allt stannar upp och jag vill bara ha någon som peppar mig, men ingen finns där. Ingen ser denna visionen och jag är ensam.

Då går jag in och läser ALLA fina peppande kommentarer ni skrivit till mig! Går inte ens att beskriva hur mycket allt ert stöd och era kommentarer hjälpt mig. När ni skriver att ni ser hur mycket jag brinner för något, eller ser att jag genuint bryr mig om det på riktigt. Jag printar alla pepp kommentarer i mobilen, och stunder jag bara vill gömma mig under en sten läser jag dem, och efteråt känns allting miljoner gånger lättare! Och jag är inte ensam om att tänka såhär. Artister och andra kreativa personer känner precis samma sak, att de conectar bättre med sina följare än med sina bästa vänner. För de delar samma intressen och visioner. Alla ni känns som mina bästa vänner. Och de gånger jag haft nedåtgångar i livet och skrivit om det, har ni alltid hjälpt mig framåt, och delat med er av era erfarenheter. Ni som följer något utav mina sociala medier har förmodligen mer gemensamt med mig än de flesta människor jag umgås med eller träffar på i vardagen. Utan min blogg och hela denna delen utav mitt liv hade jag varit helt jävla vilsen. TACK TACK TACK! DU har verkligen hjälpt mig så sjuuukt mycket mer än någon annan. Ni är påriktigt bäst i världen allihopa!

Nu ska jag fixa mig och dra till jobbet om en timme. Hoppas ni alla har bästa dan! PUSS & KRAM!

IMG_4826 IMG_4827

Dela

7 Kommentarer

 1. Lina
  augusti 3, 2016 / 4:15 e m

  Det är lite svårt att se någon anjan vision med ditt liv än att vara shoppaholik, från din bloggsida i alla fall. Och med den visionen förbättrar man inte världen precis. Så kanske du kan förköara bättre vad din vision är?

  • lindarainio
   Författare
   augusti 3, 2016 / 10:14 e m

   Hej Lina! Intressant kommentar verkligen. Kan du utveckla på vilket sätt du anser att jag är en shopaholic, när jag spenderat mindre än 3000 kr senaste 8 månaderna? Har shopping stopp för jag är målinriktad och sparar och investerar i princip alla mina pengar. Lägger ju mer pengar på att ex äta ute, skapa minnen eller liknande, så är inte jag en matoholic i såna fall?
   Jag delar med mig av tips, och min kunskap till andra, så jo då förbättrar jag världen. Jag kanske inte botar cancer, men jag finns ju här för det som gör mig lycklig och min passioner.
   Min vision jag syftar på i inlägget är just bloggande + övriga sociala medier, tillsammans med träning och smink.
   Vilket min motivation kan ligga på 0 på ibland, och inte mina nära ser och inte du heller, men sen finns de alltid dem underbara som pushar en till att fortsätta.
   Sen brinner jag för hundratals andra saker som jag inte delar med mig utav, har alltid tusen bollar i luften, men det är inget jag delar med mig offentligt utav, dom som vet dom vet.
   Kram!

  • Sara
   augusti 8, 2016 / 4:31 e m

   Så jävla onödig kommentar seriöst.

 2. Lydia
  augusti 3, 2016 / 5:13 e m

  Vad har du börjat jobba med? 🙂

  • lindarainio
   Författare
   augusti 3, 2016 / 10:21 e m

   Jobbar inom sälj, resten är privat. Håller alltid jobbet utanför bloggen. 🙂 puss!

 3. Lina
  augusti 4, 2016 / 5:19 f m

  Vision är någonting man vill uppnå, något större än bara vara sminkad eller kunna skryta med grejer på nätet, typ meningen med livet. Vad är din vision egentligen?

  • lindarainio
   Författare
   augusti 4, 2016 / 9:14 f m

   Älskar dina hatkommentarer om att jag skryter med grejer på nätet. HAHAHAHA PUSSSS! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.