Drugstore hudvård

IMG_1562IMG_1561Neutrogena visably clear ca 55kr  &  Garnier pure active ca 59kr

Hej! Min hy har varit så dålig senaste tiden. Mina ansiktsmasker var slut sen månader tillbaka, och ville köpa om min mask of magnaminty från Lush, men orkade aldrig ta mig till stan eller mos. Men den masken gjorde verkligen ingenting på min hy ändå. Tror folk inbillar sig mycket om Lush produkter då de ger en fräsch känsla, men ger de resultat? nej.

Har som sagt extremt torr hy. Får torra patches på ansiktet speciellt på kinderna, så känns helt hård och torr. Får sällan finnar, får i princip bara mensfinnar. När jag använder återfuktande krämer blir min hy nästan bara värre, då den är van att vara torr så får jag ännu mer finnar om jag smörjer in för mycket.

Min favorit mask & skrubb är Garnier. Det är min första ansiktsmask jag använde som liten. Och har använt den i ca 8 år nu, och den funkar alltid! Kommer alltid tillbaks till den. Hade tre finnar och torra patches, så i förrigår skrubbade jag ansiktet i duschen med denna. + använde skrubbvante på mina extra torra områden som kinderna. Torra områderna försvann direkt. Och igår när jag vakna var alla finnar borta, över natten. Det enda som hjälper mot min torra hy är exfoliering. Då blir min hy lika len som en babyrumpa. Plus att denna tar verkligen bort mina finnar.

Jag vet dock att denna inte funkar för alla hudtyper, men ni som har samma problem som mig borde verkligen testa den då den är så billig och bra. Den ska funka på normal till fet hy, men jag tycker den passar på min torra hy. Och tycker de som har fet hy borde testa en lermask då de är uttorkande och djupa.

Neutrogenas ansiktstvätt och mask, funkade inte mot mina torra patches tyvärr. Då enda som hjälper är exfoliering och denna har ingen skrubb i sig. Men ska använda denna som en wash (tvätt)  efter jag tvättar bort mitt smink. Då den dödar bakterier som orskar finnar. Så om jag skulle rekommendera er någon så är det Garnier. Kram!

Dela

1 kommentar

  1. Ellen
    mars 14, 2016 / 4:49 e m

    jag tycker själv att lush’s produkter fungerar superbra! har du testat några andra av deras produkter då?
    vill bara dock säga att sådana “microbeads” – alltså de plastkulorna som exfolierar – som finns i drugstore hudprodukter, är så hårda mot huden att de gör små, små rispor i huden. man har tydligen pratat om det på nyheterna och sånt, bara så du vet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.