Det här är jag

imageimage

Den senaste månaden har jag mått dåligt psykiskt. Pga en person. Jag försöker ändå göra mitt bästa kring allting. Men har tyvärr inte orkat lägga upp videos, har spelat in några som ligger på datorn, och inte orkat blogga normalt. Bestämde mig för att jobba varje dag då jag missade så mycket under mars. Jag vill spara pengar och ha kul i sommar. Men har slutat fram och tillbaka på jobbet, börjat igen och nu slutat igen. Bestämde mig för att hoppa in i en kurs i skolan, men slutade fort då jag insåg att jag låg flera veckor efter.. haha.

Ja, allt har varit kaos denna månaden. Jag har gått runt i mjukis och osminkad. Tröstätit och gått upp massor i vikt. Tränat typ 1 gång i veckan då jag mest bara sovit bort de timmar jag inte jobbat. Träffat människor och vänner och bara haft kul. Och knappt tagit en enda bild på mig själv för jag gråtit så mycket att folk gissar på att jag är kines. Men så är livet ibland. Dock känns det inte så kul att blogga om det, “idag ska jag baka kokosbollar och tröstäta framför en serie”. Kul va? Det är inte så jag vill inspirera människor.

Nu mår mitt hjärta lite bättre. Det här är jag. Jag tänker inte ha ett jobb och slita för att någon annan ska tjäna pengar. Allt jag gör är för min skull och endast för min skull. Jag är både för fin, för smart, för driven och duktig för “vanliga” jobb. Enda gången det är ok att jobba för någon annan är om man får bra betalt, ob osv och får typ 200kr+ i timmen haha! Tycker ingen bör slava för mindre, ifl inte om man har den potentialen som jag ligger på. Jag kan bättre och jag tänker lägga mina egna limits. Jag vet vad jag brinner för. Jag tänker inte gå 30 år till ett jobb och hata min vardag varje dag och klaga på hur tråkigt liv jag har. Jag nöjer mig endast med det bästa. Det enda som lyft upp mig, nej det är inte pengar, uppmärksamhet, människor, materiella saker, status, likes, mat.. Det är TRÄNING. Jag hade faktist inte varit någonting utan träning. Och ni som frågat vad jag gjorde för att bli av med socialångest, och depression, dålig självkänsla och what ever struggle så är svaret TRÄNING. Det ger en lyckohormoner. Att ha mål och leva hälsosamt är enda sättet för lycka i livet. Allt annat är bara fasad från andra människor, och jag har svårt att tro att dem är lyckliga. Vissa kanske tror droger, sex, pengar eller status är lycka, eller andra beroenden men det tror inte jag på, det kanske hjälper dem för stunden, men jag ser sånt som svaghet. För mig är det viktigare att jag jobbar med det jag brinner för, med sin hobby, vilket för mig är smink, mode och träning än att ha alla pengar i världen.

För mig är det viktigt att göra någonting vettigt varje dag. Jag måste utvecklas och bli smartare varje dag. Jag kan inte ha ett jobb som jag gör samma sak på hela tiden. Nu har jag börjat ett nytt projekt. Något stort, och känns nästan som jag tagit vatten över huvudet. Eller det säger vissa vänner, men jag ska klara det. Och fördriva min tid på det jag brinner för. Gymmet och göra videos. Smink och mode. Japp. Nu är jag glad igen. Och nu ska jag gå ner i vikt haha! Dags för deff och laga bra mat. Ska ta tag i mig själv nu. I’am back here. Linda 2.0. Och jag tar inte skit från nån. Lägger inte ens min tid på att argumentera med tröga människor. Gick idag på mitt första gruppass på gymmet, och ska fortsätta då det är bra att träna med andra för att komma igång, plus pressen det ger en, haha! Kram!

Dela

6 Kommentarer

 1. what
  april 28, 2016 / 3:44 e m

  gråtit för att folk tror att du är kines? wow vilket jobbigt liv

  • lindarainio
   Författare
   april 28, 2016 / 4:29 e m

   Efterbliven kommentar. Nej gråtit för jag sörjer en människa som gav mig lycka. Om du har gråtit nån gång borde du veta att ögonen svullnar när man gråter då det är fett tunn hy på ögonlocken. Tycker bara det är fint att ha utdragna ögon som en del asiater har.

 2. Mia
  april 28, 2016 / 5:00 e m

  Undrar vad du tänker göra för att slippa jobba för någon annan? I min värld får man bara betalt när man säljer någon tjänst eller vara till någon annan. Tänker du bli skattesmitare kanske?

  • lindarainio
   Författare
   april 28, 2016 / 7:10 e m

   Nej. Egentligen är det som stör mig på exempelvis mitt senaste att vissa är “chefer” och bara satt och inte gjorde någonting. Hade jag haft ett företag hade jag jobba 200% och skulle inte bossat över andra, vi alla strävar efter samma mål och samarbetar för att det ska gå så bra som möjligt. Levererar man inte så får man tagga. Jag levererade bäst men ändå fick jag klagomål varje dag av folk som gjorde sämre jobb, bara för de jobbat längre än mig. Jag kan inte leverera för att nån säger åt mig att jag borde, jag gör det av egen vilja. Så behöver jag en extra halvtimmes rast eller sovmorgon så är det skitsamma, jag gjorde fortfarande lika bra ifrån mig.

   Tänkte ha ett jobb där jag är min egna chef, eller där alla har lika mycket ansvar. Jobbar jag hårdare så kommer jag tjäna på det, inte någon annan. Jobbar vi som ett team bättre tillsammans tjänar Vi på det, inte bara en person. Finns hur mycket som helst. Allting handlar inte bara om timmar och komma till nåns jobb och slita ihjäl sig för en annan persons drömmar.
   Vet inte riktigt hur jag ska förklara det. haha! Men tycker alla fall provisions baserade jobb är vettigare då det känns som man har en mening med att jobba..

 3. Nilo
  maj 1, 2016 / 1:53 e m

  Hej Linda,
  Vill bara säga att jag har varit där du är nu och det är värsta som finns,
  Du får sörja, du får äta, du får vara ensam, du får titta på serier hela dagen, det är mänskligt att må sådär efter att man varit fäst vid personen och speciellt älskat honom..
  Det kommer komma en dag du kommer må bäst, just nu är det okej att må som du mår. Jag var precis där.
  Det kom en dag jag tog tag i mitt liv började träna, träffa mina vänner var extra mycket med min familj jag sökte till högskolan och har flyttat till en helt annan stad, kom in på min drömutbildning som läkare och idag mår jag mycket bättre. Jag känner mig som en helt ny människa.

  Din tur kommer, du kommer hitta någon som kommer få dig att skratta istället för att gråta, en kille som kommer döda för att vara med dig. Ta din tid och tänk på dig själv just nu. Den här killen verkar vara helt dum i huvudet.. Snälla HAR DU SETT DIG SJÄLV ELLER ? DU ÄR BOMBSNYGG! du verkar vara världens gulligast tjej!

  Seriöst och det där med jobbet, finns hur mycket jobb som helst det är bra att du inte tar nån skit för det är så det ska vara. Det är bara deras förlust. Så fort du är på fötterna igen försök hitta ett jobb som du kan trivas med och som har bra miljö, omringa dig själv med positiva människor och vet att det är sjukt svårt med tänk positivt. För det kommer bli bättre jag lovar dig. Hoppas du snart är tillbaka med ny energi och nya videos och mer updates på bloggen :*

  Ni andra andra som har kommenterat, måste vara de mest efterblivna människorna som finns…

  • lindarainio
   Författare
   maj 5, 2016 / 6:52 e m

   Taaaack Nilo! 😀 Så fin kommentar verkligen. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.