Bästa och värsta dan

Fan vilken berg och dalbana mitt liv är. Så fort något bra händer ska något dåligt hända. Idag har det gått aaas bra på jobbet. Och då levererar jag alltid, men idag var det dubbelt så bra. Bästa dan på länge. Har dock förlängt passen så är as trött. Men så kommer jag hem helt förstörd och gråtandes för jag blivit ‘dumpad’ igen… Och jag kommer inte sluta gråta ikväll. Ska äta middag och köra jobb nr 2, och sen redigera 2 videos vilket är jobb nr 3 om jag orkar. Och jag är helt mentalt förstörd. Egentligen brukar jag titta på Disney filmer när jag är ledsen. Men nu har jag saker att ta tag i.

Så trött på folk som ändras. Jag kan kolla på babyvideos och folk ser direkt att det där är exakt JAG. Samma personlighet, samma adhd, samma positiva jag som skrattar åt allt, samma utseende, samma hålla på med håret haha, samma allting. Men andra människor har typ tusen ansikten. Så trött på folk som ändras beroende på sin umgängeskrets. Och att se hur pengar ändrar folk. Så många tjejer som är vidriga golddiggers och har sån jävla fasad. Och folk som tror sig vara bättre än andra människor för dem har pengar, eller flyttar in till stan. BLÄ. Folk som har vänner som är 100% fake och hade absolut inte funnits där under andra omständigheter. Så varför tro så jävla mycket om sig själv när man lever i en falsk jävla bubbla? Det är 100% bättre för många att inte vara ekonomiskt oberoende, för dem är så korkade i huvet.

Disney filmer lär alla fall oss prinsessor att vi inte ska gifta oss med en prins, vi ska ta den andra killen som är fattig och bryr sig och behandlar oss bra (frost och alla andra filmer). I dagens ‘tonårsfilmer’ lär dem oss att vi tjejer är osäkra och ska försöka få killens uppmärksamhet som är populärast i skolan. Då blir vi coola och snygga tjejen i skolan. Och det slutar alltid med att nördtjejen och fuckboyen/badboy blir tsms efter han ignorerat henne i evigheter och beter sig som ett svin. Varför inser aldrig tjejerna i filmerna att dem förtjänar någon bättre än en kille som tror så jävla mycket om sig själv. Varför kan inte tjejerna bara säga nej fortsätt leva ditt fest äckelliv, jag ska bli en självsäker och oberoende människa som förtjänar en kille som bryr sig. Så kan killar sluta bete sig som i filmer och tro att dem är coola när dem är sviniga. Ja, det var nog allt. Kram!

linda

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.