BABY I Like your style

IMG_4547IMG_4544IMG_4616m IMG_4625IMG_4628 IMG_4629 IMG_4639IMG_4637

Heeej alla fina! Började på nya jobbet i måndags. Så har inte haft tid för att blogga. Har gått och jagat pokemon i Pokemon Go också under dagarna. Hittade ju även Pikachu, YEEY! Var så glad! Ni alla måste spela det, Vilket ni säkert redan gör.

I fredags var jag ledig och hann äntligen träna och fick njuta av vädret lite tillsammans med Ida. Har ju nästan varit 30 grader varje dag hela veckan. Så vi drog på picnic i rålis. Kollade skräckfilm Hush tror jag de hette, om en döv person. Igår har jag bara sovit ut hela dan. Och vet inte vad för kul jag hittar på idag. Måste bli bättre på att ta bilder på vardagen. Så även om jag inte hinner blogga, kan jag lägga upp bilder. Kram!

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.