Autumn must haves 2016

1,Lårhöga boots med klack. Alla äger nog redan minst ett par lårhöga boots. Jag personligen har platta, men vill skaffa med klack i svart eller grått. Mycket snyggare då, lika fint både till dan och kvällen.

Glitter ögonskuggor och eyeliner, med långa fransar. Jag älskar glitter ögonskuggor just nu, det är ett måste och ser det på varje människa på insta/youtube atm. Sen saknar jag vingad eyeliner då jag kört på minimalt med smink i sommar. Och något jag verkligen fastnat för är långa ögonfransar, det gör verkligen så mycket, ändras från 12år till 25år på 5 sek. haha. Något att tänka på i höst är att återfukta huden med en kräm först, för kylan torkar ner huden något sjukt vilket jag märkt av senaste dagarna.

Kepsar. Aldrig riktigt diggat kepsar, kommer nog aldrig göra det. Men tycker det är så sjukt snyggt på andra, speciellt älskar jag nude/rosa, khaki och svarta mocka kepsar. Sen är det ju ett plus om man har en bad hair day, vilket man har mycket under hösten när de är sliskigt väder.

1

Små väskor. Har aldrig gillat stora väskor. Helst vill jag gå utan någon väska alls och stoppa ner allt i bh:n. Men det funkar inte alltid. Tycker ändå det är värt att lägga pengar på en dyrare väska som man kan ha flera år, även om jag egentligen inte är en fantast för väskor.

Högmidjade jeans. Det gör något med kroppen. Även om man är 160cm som mig så syns det inte proportionerligt då högmidjat får benen att se mycket längre ut! Nästan enda jeansen jag använder är svarta högmidjade eller boyfriend jeans. Sen gäller ju samma regel på leggins och byxor, älskar högmidjat där. Speciellt om man älskar cropped tops som mig, så man inte flashar hela magen.

Khaki Sneakers. Bara JA! Varför hittar jag inga nånstans? Det ska vara ett måste att leta efter alla khaki sneakers som existerar när jag åker till New york. Bara så LINDA, kan inte beskriva bara ser dem på mig haha. D-Ö-R.

2

Skinnbyxor. Inget nytt direkt, men skinnbyxor är så sexigt och snyggt. Enda årstiden det passar är på hösten.

Mörka läppar. Nu är det dags att sopa enkla sommarsminket och hoppa över till the dark lips, så vi kan få lite färg på allas bleka ansikten. Mac är alltid min favorit, vilket ni vet redan. Sen NYX. Men det finns ju oändligt med sminkmärken som levererar snygga matta läppglans eller läppstift after the hype.

Leggins i olika färger. Leggins kommer alltid vara så jävla bekvämt och man får snyggast kropp i det. Grå, nude, khaki, marin blå, rosa, svart m.f. Tillsammans med en stickad tröja, baaam. Simple men kroppen gör allt haha.

Bomberjackor, Kappor, Pälsjackor. Fortfarande lika skönt, bekvämt och snyggt!

Nu måste jag avsluta och fixa mig innan jag drar till jobbet. Gick skitbra igår och nu ska jag köra hårt hela veckan. Ni får fortsättning sen när höstens trender börjar poppa upp. Kraaam på er!

Dela

2 Kommentarer

  1. J
    augusti 21, 2016 / 6:38 e m

    hallåå hallåå! Tänkte på en sak.. har du tumblr? tror det skulle passa dig bra faktiskt haha elr hur man säger..

  2. petra
    augusti 24, 2016 / 6:07 e m

    Linda hur har du fått ditt hår i en sån fin färg hur gjorde du ? du är verkligen jätte vacker måste jag säga!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.