Att våga vara personlig

Hej! Känns som det var tusen år sedan jag bloggade dagligen om vad jag gjort varje dag. Jag började blogga när jag var sjukt ung, och delade med mig ganska öppet om mitt liv, min vardag och tankar mm. Och min uppfattning är att det är det folk även gillar att läsa om.  Allt efter att man blir äldre tror jag man visar bara mindre och mindre av sig självt. Allt som är kul och lek blir på allvar. Och vet att jag inte är ensam om detta. Men allt blir bara mer ytligt och man blir mer hemlig av sig. Kanske inte mer ytlig, men det blir mer tydligt oftast att en modeblogg handlar om enbart mode och inte personen i sig bakom. Om ni förstår?

En konstig sak med mig är att jag älskar vara framför kameran, men samtidigt hatar det. Jag växte upp med bloggar. Medans dagens ungdomar växer upp med Youtube. Det är allas vardag att filma sig på Snapchat. Och hur många som helst som vloggar nu. Det är bara så det utvecklats och det köper jag. En video är tusen gånger mer personligt än ett inlägg tycker jag. Jag är väl ganska stel framför kameran haha, alla fall till en början innan jag vänjer mig. Men det är nog de flesta. Man måste bara öva och göra det flera flera gånger dagligen för att bli bra.

Men det är kul alla fall att ni verkar gilla mina vloggar. Så kanske börjar med det. Även om jag är sjukt ny på det. Behöver bara köpa en ny kamera först. Kanske vid löningen? Ska försöka vara mer personlig framöver och så lägga upp mer videos oftare. Puss!

Dela