Äntligen vår sol

Månadens unboxing av The Healthy Box. Har bara hunnit testa smoothie från Froosh som var sjukt god!

Hej! Gud vad skönt det har blivit med vädret nu. Idag har vi gått på lite arbetsintervjuer, som gick jättebra. Samt hunnit med lite shopping som jag visar i nästa inlägg.

Och sen körde jag yolo och piercade min Tragus idag. Testade ännu en ny piercing studio som var hmm.. Väldigt flummig. Frågade varken legg och fick inte ta med Johan haha. Hade nog piercat Daith också, men inte så bra att köra två piercingar så nära varann samtidigt. Får vänta lite tills de läkt. Har ni hört talas om att Daith piercing kan bota/lindra migrän? Skulle vara grymt om det gjorde det, för jag får alltid huvudvärk. Btw gav de två senaste piercing studiorna olika tips på rengöring, ena påstår att man bara kör koksalt och andra något antibakteriellt.

Sen satte vi oss på en mysig uteservering och käkade räksallad och paj. Och åkte hem och sovit ikväll. Min kudde har en blodpöl av örat haha. Piercingen blev superbra alla fall, men det blöder mer där. gjorde mer ont än septum, men det är ingen fara direkt. Kollade PH och ja äntligen åkte en viss person ut. Nu hoppas jag på att Angelica och Haidar vinner. Eller att Sanel kastar kulan på Lisa. Nu ska jag kolla nya säsongen av Prison Break och sova. Puss!

Dela

1 kommentar

  1. Lovisa
    maj 11, 2017 / 9:26 f m

    Hej! Gud så fin du är, och vilken rolig blogg du har! Har insett att det var ett tag sen, men undrar varför det tog slut mellan dig och Serdar? Kram 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.