Anastasia Contour Cream Kit

a8

Hej! Har någon utav er denna produkten? Den har fått blandade betyg och vill verkligen veta vad ni tycker om den. Är det värt att köpa den? Jag är inte riktigt en krämprodukt-tjej. Så berätta gärna är den tjock i konsistensen, använder ni den till vardags? Använder du någon primer under? Vilken palette tror du passar mig? Skulle uppskatta eran hjälp, har typ tusen frågor. Min första tanke var att denna kommer aldrig bli lika hypad som puderprodukten, men blivit så nyfiken på denna nu. Kramis!

Dela

3 Kommentarer

 1. Cassandra
  januari 20, 2016 / 6:12 e m

  Jag har denna. Den är rätt tjock i konsistensen, så jag brukar försöka värma upp produkten innan jag använder den. Till vardags kan jag ibland slänga på lite för att få ett bättre djup eller extra täckning under ögonen. Jag använder primers under min foundation, och lägger sedan på produkten över. Tror att det är bra att ha en primer oavsett, annars kommer den nog täppa till porer och ev orsaka dålig hy on man är känslig. Jag har den ljusa (LIGHT) paletten, och tror att den passar bra till dig 🙂

  • lindarainio
   Författare
   januari 20, 2016 / 7:00 e m

   Tack snälla för din kommentar! 😀
   Tråkigt att den är tjock och verkar vara för varma färger, måste testa och se i nån butik.
   Kram 🙂

   • Cassandra
    januari 23, 2016 / 12:54 e m

    Den nya, som jag har, är inte längre i lika varma toner! Så det är bra. Men tycker att du ska prova den först som du säger, färger ser ju olika ut på olika hudtoner 🙂

    Btw, kommer ihåg att du pratade om att du ville bli tandläkare förut; varför ville du bli det? Och varför vill du inte det längre? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.