Aiman

Vila i frid! Sån talang. Lyssnat på låten så många gånger. Så mycket känslor och mening bakom varje ord.

Han blev mördad natten till julafton. Hamna i bråk och blev knivhuggen av en 19åring. Och mördaren Nawroz Aram Ahmed fick BARA 1 års straff, alltså 8 månader i fängelset. Och 250 000 i skadestånd. Hur kan det ens hända? Han hade inte anledning till att känna sig hotad och gå runt med kniv tidigare. Alla fattar att det han säger i videon är skitsnack med antalet slag.. Han blev inte ens dömd för mord. Utan vållande till annans död. Hur sjukt!

Är så förbannad på Sveriges system. Dom ser sånt här och våldtäkter och annat som småsaker. Vi har rättssystemet så att folk inte tar saker i egna händer, men det är precis vad som ändå kommer hända. Och händelsen kommer upprepa sig fler gånger då folk inte bryr sig om skitstraff och Sveriges fängelser är som kollo. Dom sitter inne på ett rum med dusch, toa och runkar till Paradise Hotel på kvällen, och på dagarna jobbar/pluggar, lagar mat och skaffar nya kriminella kontakter och vänner..

Sen absolut tycker jag det är ok att försvara sig och döda i självförsvar om det är nödvändigt. Men det behövs säkra bevis, lögndetektor osv. Man kan inte bara grunda det på ord. Det kan vem som helst ljuga ihop. Om det nu hade varit självförsvar borde man sättas helt fri, eller hur? Hoppas detta överklagas och de går in på djupet om vad som hänt.

Dela

2 Kommentarer

 1. Felicia
  april 23, 2016 / 12:35 e m

  Snälla vad hade du för betyg i svenska??? haha

  • lindarainio
   Författare
   april 23, 2016 / 3:52 e m

   Lol, tar inte ens åt mig för jag vet att jag har bra svenska, Rasist.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.