Someone who would love me

I was looking for someone to inspire me, motivate me, support me, keep me focused.
Someone who would love me, cherish me, make me happy. And I realized all along I was looking for myself.

Hej! Njuter av mina sista dagars ledighet. Har bara tvättat kläder, gymmat och lagat Chevré ost sallad idag, mm det var så gott! Varför blir man så lat när man skaffar förhållande? Man typ netflixar, äter godis och Ben&Jerrys. Har ätit skräp mat i ett halvår nu, bara Max, pizza eller sushi. Plus massa läsk varjedag. Blä fattar inte ens hur jag tänkte. Har helt glömt bort att leva mitt liv. Måste ut och träffa mina kompisar. Måste hinna träna varje morgon, måste förbereda matlådor. Nej förresten jag njuter inte av lovet, jag stressar sönder. Jag vill, måste och ska skärpa mig. Puss på rumpan!

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.