“I miss wearing mascara” – No one ever.

Volymfransar 11mm. Efter 30 min, efter 1 timme, efter 1,5 timme.Här är bilder på 5 olika kunder. Den mest dramatiska förändringen är ju dem längst ner. Från att naturligt ha 2-3mm fransar till 11mm fransar som är bruna. Vilken skillnad!

Hej allihopa! Hoppas ni har haft en underbar sommar senaste veckorna. Jag har njutit av solen, lägger upp lite bilder i nästa inlägg. Men också jobbat lite med fransar under semestern. Även fast det varit typ 35 grader i rummet. Så har på riktigt avlidigt.  Nu tänkte jag beställa hem lite fler fransar, ska dock byta leverantör. Har hittills kört på Luxurious lashes men gillar varken limmet i denna värmen (vägrar torka), och heller inte riktigt fransarna, så vart rekommenderad Look by Linn som jag ska köra på framöver.

Nu har jag även anmält mig till Nagelutbildning!! Så himla kuuul! Längtar ihjäl mig tills dess. Vill redan nu klicka hem inredning, glitter, Swarovski diamanter och allt möjligt kul. Efter jag gått klart nagelutbildningen i oktober kommer jag även flytta hemifrån.. Så mycket är på G. Men mer om det när det närmar sig. Drömmen är att köpa huus direkt och bli hunduppfödare, haha! Puss!!