Burt’s Bees Lip Balm

burt

Hej ! Ni som följer mig på instagram kanske vet att jag varit ute efter ett mirakel läppbalm/kräm. Sover jag en natt utan lipsyl är jag körd. Mina läppar är otroligt torra och spricker.

Fick tips av er att testa Burt’s Bees och Carmex (på tub). Som jag tänkte klicka hem. Då de verkar innehålla naturliga ingredienser. Kan inte använda burk krämer, då man stoppar ner sina smutsiga fingrar med e. coli i dem, alltså bajsbakterier och sen stoppar bajs på läpparna haha! Och ännu värre som salmonella och allt skit man har på mobilerna. Uch.. Så tub blir det för mig. 🙂 Sen ser carmex ut som en senap men haha nu skiter vi i de, måste prova dessa.

Finns hur många dofter/smaker som helst på Burt’s bees. Så kan inte ni tipsa om vilken som du tycker är godast?

Nu ska jag baka kokosbollar! 😀 Sjukt att jag sovit bort flera timmar så fort jag kommit hem från jobbet etc senaste veckorna. Är så trött av våren. Och igår sov jag hela dan och idag fram till 17.. Vem sover ens 2 dar i streck? Haha!

BTW vad heter ni på Snapchat? 😀

Dela

4 Kommentarer

 1. Javie
  april 28, 2016 / 2:01 e m

  Rekommenderar verkligen den rosa med blodapelsinsmak(?) tror jag, du kommer bli besatt! Heter javanehd på snap? Kram och hoppas du mår bättre snart!

  • lindarainio
   Författare
   maj 5, 2016 / 6:56 e m

   Tog den orginella smaken, men måste prova den näst 😀 Tack snälla!

 2. Ellen
  maj 3, 2016 / 5:27 e m

  beställ inte carmex!! har haft det innan, men den innehåller en ingrediens som används till typ bilar eller nått. burt’s bees är det bästa läppbalsamet jag någonsin provat så rekommenderar det verkligen! heter ellennt på snap 😀

  • lindarainio
   Författare
   maj 5, 2016 / 6:57 e m

   Haha oj då! Använder både dem. 🙂 Lagt till dig, kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.