Brun utan sol

bus6

Tänkte klicka hem lite nya bus produkter. Och hittade dessa jag nog ska testa! Har ju använt St. Moriz mousse ett x antal år haha! Den är billig och har gröna toner. Denna är dock en förbättring, då den endast tar 3 timmar för full resultat. Så man kan alltså ta på den på morgonen och sen duscha av den samma dag. Annars brukar det ta minst 6 timmar. Så därför brukar de flesta sova i färgen. Jag sover då i en badrock, vilket är as obekvämt. Och orka få bruna lakan direkt efter man tvättar dem. Och tänk att sova så brevid en partner, haha pinsamt! Speciellt i hans säng. Har inte riktigt det problemet som singel dock haha! Men anyway är glad för utvecklingen inom bus världen.

Sen något med min dumma applicerings vante är att det endast är plast på ena sidan, alltså den sidan jag applicerar med. Men på kanterna blir man fläckig på händerna. Denna vanten från Cocoa Brown är dubbelsidig. Och dessutom kan man tvätta den i maskin. Vilket är bra då det blir så äckliga. Jag brukar dock tvätta min nuvarande med diskmedel. Och kolla busen från Cocoa Brown…  1 timme. Dem vill jag testa. 🙂

Skulle även vara fett kul med egen spraytan maskin hemma. Fast spraytan lossnar fortare än bus. Så kanske ändå bättre med en mousse? Kram!

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.