And everybody’s watching her, but she’s looking at you

ldks

Hej! Mitt hår är verkligen katastrof.. Alla passar inte i Granny hair. Har alltså slingat det 1 gång mest på längderna, färgat över med askblond, en ljusare på längderna och topparna, mörkare uppe. Håret var fortfarande gulblond då jag var så orange hårig innan, så fick ha i en silver hårinpackning (som tvättas ur efter några tvättar). Och nu är mitt hår grått/silver. Silver hårinpackningen fäster bara på blekt hår, så de slingor som inte är slingade är alltså fortfarande ej silver. Bilden visar ej, lägger upp en senare! Just nu ångrar jag som fan att jag ens färga. Dels för om jag ska ha kallblont på längderna topparna, måste jag bleka håret, och säkert flera gånger. Har endast slingat hitills, och vill inte bleka det mer, kommer inte passa i ljusare. Eller så ska jag färga brunt. Tror jag blir brunett igen. Orka hålla på med håret efter varje tvätt, eller varje vecka som blondiner måste. Jag är för perfektionist. Nu när jag kollar på andras bilder eller människor på stan tycker jag de flesta som har blont hår har helt missfärgade hår, antingen utväxt, gula toner, eller ja något sånt. Tycker inte blont är alls snyggt längre haha! Förstår varför frisörer ej rekommenderar blont hår, då det hela tiden måste uppehållas, och kommer se bra ut veckan efter frisör besöket, men sen se ut som skit. Ne, big tumbs down för blont hår. Tänkte vänta ut silvertoningen från håret och sen köra mörkare. Men ska försöka skynda på det och shamponera håret typ 5 ggr i duschen. Vill färga om det imn, så ska somsagt försöka tvätta ut så mycket det går. Lägger upp bilder senare och svarar på frågestunden. Kram!

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.