2 Bästa skräckfilmerna

skräckfilm

Jag har en speciell typ av skräckfilmer jag älskar. INTE den typiska nån har blivit mördad i huset, en lampa gungar, de blir hemsökta, söker hjälp av en tant medium som kommer med rökelser. Haha! Nej, tycker jag sett tillräckligt av det. Jag gillar verkliga skräckfilmer om en perfekt familj i det perfekta huset, om verkliga psykopater, som kan hända vem som helst som råkar ha oturen. Karma. När en främling kommer in i ens liv och fuckar upp det totalt. När ingen är ond och god, utan alla är felfria och tror på sitt syfte. Dessutom är de filmerna från 2015, vilket känns relativt. Gone Girl är också så bra. Det alla dessa filmer har gemensamt är att man måste kolla de två gånger för att fatta.

Knock Knock – Verkligen bästa filmen. Då en pappa är ensam hemma, knackar två vilsna tjejer på dörren. Sen blir filmen sjuk, och blir bara sjukare och sjukare.

The gift – Ett par flyttar och då träffar de på en gammal kompis från skolan, som är konstig och verkar vara lite psykiskt sjuk som ger dem massa presenter.

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.